Rama: Me ndihmën e Zotit dhe rezistencë do ia dalim

Kryeministri Edi Rama, ka publikuar kurbën e publikuar sot me përditësimet e fundit të shifrave të koronavirusit në Shqipëri, për të cilën shprehet se është tregues që masat e marra janë të drejta.

Shqipëria renditet ndër të fundit në rajon sa i përket numrit të infektuarave dhe viktimave, referuar këtij grafikut, e për pasojë, kreu i qeverisë vë theksin se nuk duhet hequr dorë nga kjo rezistencë.