Qytetari dixhital mashtron ish kryeministrin Berisha

Ish kryeministri Berisha ka rene pre e nje mashtrimi nga ai qe Berisha e konsideron si qytetar dixhital.
Behet fjale per mospjesmarrjen e deputetit Alket Hyseni me festen e Delvines dhe per te cilen ne mesazhin e publikuar nga Berisha pershkruhet si nje perzenie qe i beri Delvina deputetit Hyseni.
Por sipas nje informacioni te Saranda Web mospjesmarrja e deputetit Alket Hyseni ne kete event lidhet me faktin se ai prej 3 ditesh ndodhet jashte shtetit.