Propozimet e Berdeneshit dhe Çukës për kandidatët për deputetë dhe kryetar bashkie të Sarandës

Ka përfunduar edhe mbledhja edemokratëve të grupseksionit të Berdeneshit dhe Çukës, ku janë propozuar emrat e kandidatëve për kryetar bashkie për Sarandën dhe kandidatët e listës së deputetëve.

Për kryetar bashkie jane propozuar:
Armando Magllara, Lina Vaso, Bejdo Cela dhe Kreshnik Bozho.

Për kandidatë për listën e deputetëve:
Joli Dine, Besnik Aliaj, Skerdilajd Sulozeqi, Shpetim Ahmeti, Fatos Mullai, Agron Shehaj dhe Minushe Lazaj.