Pamje të rralla/ Mesha e parë ortodokse në Shqipëri pas vitit 1967

.
Mesha e pare ortodokse e mbajtur ne Shqiperi ne qershor 1991 ne kishen e Shen Thanasit ne Finiq nga Mitropoliti i Janines Pater Theoklitos.
Mbatja e meshes se shenjte u organizua nga profesor Mihal Dhima, Doloreza Dhima dhe Kristo Goga (ndjese paste).
Ky material eshte realizuar nga Dhimitri Goga (IXO TV JANINE), dhe u mundesua per Saranda Web nga Arianit Kendezi dhe dr. Renato Dhima

VIDEO në facebook https://www.facebook.com/SarandaWeb.net/videos/204200444629315/