Njoftimi i Policisë irriton familjarët, ja shkaku i vetëvarjes

Pa ngjarjes së rëndë të ndodhur mëngjesin e sotëm, ku një 47-vjecar u vetëvar në banesën e tij në Gjashtë, policia lëshoi një komunikatë ku si shkak i vetëvarjessipas policisë ishte bërë  një grindje bashkëshortore.
Menjëherë pas kësaj familjarët që ende ishin të shokuar nga ngjarja, shokon akoma më shumë nga komunika e policisë.
Familjarët dhe të afërmit e familjes ku ka ndodhur fatkeqësia hedhin poshtë pretendimet e policisë se shkak i vetëvarjes ishte  grindja bashkëshortore.
Ata shprehen se 47-vjecari kishte kohë që vuante nga depresioni dhe se në momentin e fatkeqësisë bashkëshortja nuk ndodhej në shtëpi, por ishte në punë.