Njoftim punësimi në Supermarket V. MYRTAJ & Hotel Center në Ksamil

.
Supermarket V. MYRTAJ & Hotel Center në Ksamil kerkojnë të punesojnë:
• Sanitare Hoteli
(Rroga mujore 50.000 lekë të reja + sigurime shoqerore + akomodimin ne hotel per te qendruar gjatë gjithë sezonit + ushqimin)
• Kasiere Supermarketi
(Rroga 30000 lek te reja + sigurime shoqerore + transportin dhe ushqimin)
• Punonjese supermarketi
(Rroga 30000 lek te reja + sigurime shoqerore + transportin dhe ushqimin)

Te interesuarat të kontaktojnë pranë ambjenteve të Supermarketit ose në numrin e kontaktit 0697777714