Njoftim punësimi në Bougainville Bay Resort & SPA

03/03/2011:39

Shperndaje:


BOUGAINVILLE BAY Resort & SPA pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar.
Ju fton për të aplikuar në pozicionin e:
Magazinier/e
Detyrat dhe Përgjegjësitë:
 Është përgjegjës për vendosjen, sistemimin dhe administrimin e të gjitha materialeve që ndodhen në magazinë;
 Bën inventarizimin e materialeve, dokumenton cdo lëvizje në magazinë (hyrje/dalje);
 Është përgjegjës për ruajtjen e vlerave materiale sipas kushteve teknike që kërkon cdo kategori e tyre;
 Është përgjegjës për rregullsinë dhe ligjshmërinë e plotësimit të të gjithë dokumentacionit të hyrjes (marrja në dorëzim) apo daljes (dorëzimit të materialeve) si fletëhyrje, fletëdalje, procesverbale etj;
 Njeh shumë mire vendodhjen e produkteve në magazinë dhe sasinë e mallrave të mbetura stok;
 Mban procesverbale për cdo incident, thyerje, dëmtim apo shpërdorim;
 Plotëson ditarin e magazinës për cdo lëvizje në magazinë, hyrje/dalje dokumentat dhe kartelat përkatëse;
 Të bëjë sistematikisht inventaret për të gjitha sektorët e magazines;
 Të kujdeset për mirëmbajtjen e magazines;
 Të bëjë veprimet hyrëse dhe dalëse në programin financiar të magazinës;
 Është përgjegjës të performojë detyra të tjera që i kërkohen nga eprori i drejtëpërdrejtë;
 Bën raportime ditore tek eprori i drejtëpërdrejtë;
 I aftë për të marrë përgjegjësi;
Kualifikimet dhe Aftësitë:
 Të ketë eksperiencë jo më pak se 3- vjeçare pune në këtë fushë, përbën avantazh eksperienca në fushën e hoteleri-turizmit;
 Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi;
 Të ketë aftësi shumë të mira organizimi;
 Të ketë njohuri të mira të paketës bazë të MS Office;
 Saktësi dhe produktivitet, aftësi për të përmbushur afatet;
 Njohuri të mira në programin Alpha;
 Etikë profesionale dhe aftësi për të punuar në grup;
 Fleksibilitet me orarin e punës;
 Aplikantët duhet të jenë me vendbanim në Sarandë ose zonat përreth;
Ofrohet:
 Pagesë konkuruese
Shënim: Aplikantët duhet të jenë me vendbanim në Sarandë ose zonat përreth!
Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al ose te telefonojne ne numrin
+355686082912


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.