Njoftim për ndërprerje të energjisë në disa zona të Sarandës në 3 dhe 4 qershor

Njoftim i OST për abonentët Sarandë
Stakim, 3-4 qershor
Për shkak të remontit të parashikuar në NST Livadhja, në datat 3-4 qershor gjatë intervalit kohor 08:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Sarandë:

Dobër, Mancet, Shalës, Dishat, Verve, Çiflik, Vagalat, Shkalle, Konispol. Livadhja, Sopik,Kulluricë, Halo, Qenurjo, Fanar