Nisma e Luleve i shtuan sot qytetit të Sarandës edhe 20 kosha të tjerë

14/05/2118:26

Shperndaje:


Nisma e Luleve në bashkëpunim me ‘‘Spiranca Diving Center’’dhe ‘‘Property For Sale Albania’’ i shtuan sot qytetit tonë dhe 20 kosha të tjerë.
Sot u pajis me kosha rruga Turizëm-Kanali Çukës. Vendosja e tyre u bë në vendet e përcaktuara nga Bashkia Sarandë e cila asistoi me stafin e vetë.
Koshat i shërbejnë qytetarëve dhe turistëve të hedhin mbetjet e vogla të tipit, kartopeceta, ambalazhe pijesh, ushqimesh të vogla, bidona uji, mbetje paketash duhani e të tjerë, por kurrësesi për të hedhur mbetjet familjare.
Pastërtia është tregues qytetarie. Le ta tregojmë së bashku!

VIDEO

https://youtu.be/AXcZZ10yETo


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.