Nga 22 rastet e dyshuara me koronavirus në Sarandë, asnjë pozitive

Sarandë: Sipas DVSHP Sarandë njofton se kanë ardhur përgjigjet edhe për tre presona të dyshuar me koronavirus.
Tamponet e tyre ishte marrë ditën e djeshme dhe përgjigjia e ardhur është Negative.

Nga 22 tamponë të marrë deri tani, të gjithë kanë rezultuar negative.