Mbyllja e sporteleve, Bashkia Sarandë vë në dispozicion nr e telefonave për raste urgjente

11/03/2016:25

Shperndaje:


Drejtori i Përgjithshëm i Gjendjes Civile Bledar Doracaj, në zbatim të vendimit të qeverisë ditën e djeshme për masat kufizuese ndaj koronavirusit, ka urdhëruar mbylljen e të gjitha sporteleve dhe zyrave të gjendjes civile deri më 23 mars.

Komunikimi do të bëhet vetëm nëpërmjet telefonit në numra të posaçëm për secilën njësi administrative.
Bashkia Sarandë njofton se nr e telefonave për shërbime në raste urgjente janë:

Per te marre sherbimin e Gjendjes Civile te Bashkise Sarande, do te duhet te komunikoni ne telefonin me numer 0692367610


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.