Kompania e rrugës Kardhiq – Delvinë ndihmë në rrugën e fshatit Pecë

04/06/209:01

Shperndaje:


Kanë ërfunduar punimet e hapjes së segmentit rrugor të hyrjes së fshatit Pecë në bashkinë e Finiqit, e cila për shumë kohë ishte i pakalueshëm për shkak të rrëshqitjeve.
Kryetari i bashkisë Kristo Kiço kërkoi ndihmën e shoqërisë AGBES CONSTRUKSION që kryen punime në segmentin e rrugës Kardhiq – Delvinë, cila u përgjigj menjëherë duke dërguar makineritë e rënda dhe si rezultat janë kryer rreth 4.500 metër kub gërmime, u hapën kanale kulluese dhe u shtrimin e gjithë segmentit rrugor.

Kryetari i kryesisë së fshatit Vasil Gazeli dhe të gjithë banorët e fshatit Pecë kanë falënderuar kryetarin e bashkisë Finiq dhe administratorët e shoqërisë AGBES CONSTRUKSION që mundësuan zgjidhjen e një problemi kaq serioz për fshatin e tyre.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.