Kandidati socialist në Sarandë vijon fushatën: Populli pret 30 qershorin

Ndonese Presidenti Ilir Meta vendosi dje per anullimin e zgjedhjeve, kandidati socialist per Bashkine Sarande Adrian Gurma dhe Shtabi i tij elektoral kane vijuar diten e sotme me takimet e programuara.
“30 qershor dhe pikë”, shprehen socialistet, duke argumentuar se populli pret daten 30 qershor.