Ka humbur nje cante me dokumenta, shperblim per personin qe e dorezon

Like & Share

Diten e sotme ne Sarande nje person njofton se ka humbur nje cante me disa dokumenta.
Canta eshte e markes Armani dhe ngjyre kafe.
Ne cante gjendet nje patente italiane dhe disa fatura ne emer te Fran Bardhi
Personi qe e ka gjetur eshte i lutur te kontaktoje ne 0662555555 ose mesazh ne Saranda Web
Ofrohet shperblim.

 


Like & Share
Loading...
loading...
loading...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.