I zhdukur prej 4 muajsh, familja kërkon ndihmë nëpërmjet Saranda Web

Personi qe shikoni ne foto eshte Djonis Droboniku 54 vjec nga Berati.
Familja e tij njofton se ai ka 4 muaj qe nuk ka kontaktuar me ta.
Perpara 4 muajsh ai ka punuar si coban ne Vrion dhe prej atehere ka humbur kontaktet me familjaret.
Kushdo qe mund ta kete pare apo di dicka per fatin e tij eshte i lutur te komentoje ose te kontaktoje ne Saranda Web

 

Like & Share