Humb jetën nga covid Spartak Kokali, pronari i restorant “Antika” në Aliko

.
Spartak Kokali, pronari i restorant “Antika” në Aliko ka humbur jetën pas një beteje të gjatë me Covid-19
Spartak Kokali, pas kthimit nga internimi ku e kishte degdisur komunizmi familjen e tij, ndërtoi në fshatin e tij në Aliko një ndër restorantet më të preferuar në zonën e Sarandës.

Saranda Web shpreh ngushëllime ndaj miqve dhe familjes së Spartakut.