Historia e vajzës së braktisur nga prindërit në Shtëpinë e Fëmijës Sarandë

Historia e vajzës së braktisur nga prindërit biologjik dhe birësues
Birësuar në moshën 6 vjecare, dhunë nga babai birësues
Rikthimi në institucion e përball me të vërtetën