“FRESH sh.p.k” kërkon të punësojë Agjent shitjesh për zonën Sarandë – Delvinë

18/09/2011:29

Shperndaje:


FRESH sh.p.k me një experiencë 28 vjecare në prodhimin dhe tregëtimin e pijeve freskuese, kërkon të punësojë:
Agjent shitjesh për zonën Sarandë – Delvinë
Kualifikimet:
o Të jetë energjik, i aftë për të shitur, korrekt.
o Aftësi të mira komunikuese dhe negociuese për maredhëniet me klientët.
o Preferohet eksperienca e mëparshme në fushën e shitjeve, jo më pak se 2 vjet;
o Leje drejtimi të kategorisë C ose B.
o Të banojë në zonën e Sarandës.
Detyrat:
o Realizimi i objektivave të përcaktuara nga drejtori i shitjeve;
o Shërbimi cilësor i klientëve ekzistues dhe zgjerimi i tregut me kliente të rinj.
o Agjenti raporton në manaxherin e shitjeve.
Kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në adresën: freshfrashtan@gmail.com


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.