Fillon transporti urban Sarandë – Ksamil – Butrint

Ka filluar transporti i udhëtarëve në linjën urbane Sarandë – Ksamil – Butrint.
Trabsporti i udhëtarëve ka filluar duke respektuar të gjitha masat e protokollit të përcaktuar në masat anti Covid-19.

Çmimi i biletës dhe oraret e lëvizjes janë të njëjta me ato të përpara shplljes së gjendjes së jashtëzakonshme.