Fillon prishja e 20 ndërtimeve në Sarandë

objekti
Fillon prishja e 20 ndërtimeve në Sarandë. Inspektoriati Vendor i bashkisë Sarandë ka filluar sot prishjes e disa ndërtimeve në Sarandë. Bëhet fjalë për prishjen e 20 ndërtimeve, një pjesë e të cilava janë në funksion të ndërtimit të rrugës së pestë dhe një pjesë, sipas Inspektoriatit, janë ndërtime pa leje.

.