Dhunohet zyra e kandidatit shqiptar në Greqi

Fatos Malaj, i cili është dhe kandidat për deputet në Greqi ka denoncuar dhunimin e zyrës së tij në shtetin helen. Siç thotë vetë ai ky ka qenë një “mesazh ” për ta frikësuar.

“Të jenë të bindur ata edhe të gjithë që si unë por edhe bashkëpunëtorët e mi nuk frikësohemi edhe nuk bëjmë kurrë mbrapa. Vazhdojmë drejt suksesit, do jemi në çdo rrugë edhe lagje pa u frikësuar”, shkruan Malaj në rrjetet sociale.