Dasëm në oborrin e shtëpisë, policia gjobë 10 milionë lekë të zotit


Ngjarja ka ndodhur në Bulqizë ku një person është gjobitur me 1 milion lekë të reja gjobë.
Gjoba i është vendosur pasi organizoi dasmë në oborrin e banesës së tij.

Sipas njoftimit të policisë, në shtëpinë e B. Gj. ishte një numër i madh personash duke u kthyer në burim rreziku për infektim dhe përhapje të COVID-19.