Çuka në errësirë të plotë, energjia mungon prej disa orësh

Banorët e Çukes denoncojne ne Saranda Web mungesen prej disa oresh te energjise elektrike.
Sipas tyre, pavaresisht se kane njoftuar elektricistet, nuk kane marre asnje pergjigje per shkakun e mungeses se energjise dhe as pergjigje se kur do te rikthehet energjia.
Gjate dites se sotme mungese energjie per disa ore eshte raportuar eshe ne Ksamil.