Bashkia Sarande asnje aktivitet kulturor gjate sezonit turistik

Që prej përfundimit të Botërorit, epokë kjo kur Bashkia Sarandë nëpërmjet facebook njoftonte përditë qytetarër për numrin e klientëve që frekuentonin kjoskat e Botërorit, në qytetin e Sarandës nga ana e Bashkisë dhe Qendrës së sajë Kulturore nuk është organizuar asnjë aktivitet kulturor.
Mungesa e aktiviteteve kulturore në qytetin e konsideruar si kryeqytet i verës i ka lënë pushuesit të zhgënjyer pasi e vetmja veprimtari që mund të bënin ishte të hanin fara dhe të vinin verdallë përgjatë bulevardit disa herë