“Bar-Lulishtja”, Prefekti urdhër Urgjent ndaj Bashkisë Sarandë

Prefekti i Qarkut Vlore, duke marre shkas nga publikimi ne Sarande per rastin e shpalljes se procedurave nga ana e Bashkise Sarande per dhenien me qera te Bar Lulishte Butrinti, nepermjet nje shkrese ka urdheruar ne menyre urgjente Bashkine Sarande te anulloje procedurat e ketij prokurimi.
Per kete ceshtje diten e sotme ka reaguar edhe deputeti Alket Hyseni.
Alket Hyseni ka falenderuar Saranda Web per denoncimin e rastit dhe eshte shprehur se ky ambjent do te kthehet identitet dhe ne sherbim te qytetareve.