1 Vit pa mikun e Sarandës Alush Sejko

hotel lindi 2-horz
U mbush një vit pa mikun tonë, mikun e të gjithë sarandiotëve, njeriun e mirë dhe fjalëurtin e mençur Alush Sejko.
Genc Sulo më 18 mars 2016, gjatë gjithë ditës bën pritjen përkujtimore në mjediset e Hotel “LINDI”
Alush Sejko midis nesh në paharresën e emrit të tij

.