Zjarrvënie te puset e naftës në Delvinë, 1 zjarrfikës i plagosur

Nje tjeter vater zjarri eshte regjistruar sot ne zonen e puseve te naftes ne Delvine.
Sipas informacioneve te Saranda Web, per izolimin e flakeve te zjarrit dhe fikjen e zjarrit jane angazhuar 5 automjete zjarrfikese.
Gjate kesaj beteje me flaket eshte asfiksuar edhe nje zjarrfikes, i cili eshte transportuar drejt spitalit te Delvines.