Zjarri djeg një shtëpi në periferi të Sarandës

Zjarr ne një banese të pabanuar në Qafe te Gjashtës.

Zjarrfiksja në ndihmë për të shuar zjarrin dhe shmangur përhapjen për më tej për t’u mos u bërë shkak edhe  për djegien e banesave të tjera në afërsi të saj.