Turistja polake, shpëtimtarja e fëmijëve në aksidentin e Muzinës

 
Në aksidentin e ndodhur rreth orës 16:30 u përfshi një autobus me studentë që po kthehej nga Saranda në Tiranë dhe një veturë. Të gjithë persona e plagosur po udhëtonin në veturën dhe janë pjesëtarë të familjes Lleshi. Ka qenë pikërisht një turistike polake, mjeke në profesion që ka bërë të mundur dhënien e ndihmës së parë fëmijëve të familjes Lleshi, të përfshirë në aksident.
Shtatë personat të cilët mbetën të plagosur si pasojë e aksidentit të ndodhur në Qafë Muzinë janë dërguar në Spitalin Rajonal të Gjirokastrës për ndihmën e parë mjekësore.
Më pas, pesë prej tyre janë dërguar për në Spitalin e Traumës në Tiranë për trajtim të specializuar.
TË PLAGOSUR
Feruz Lleshi,
Rabie Lleshi,
Aida Lleshi
Fëmijët
S.Lleshi,
K.Lleshi,
A.Lleshi,
D.Lleshi

.