Të shtunën socialitët zgjedhin delegatët e Kongresit, ja si procedohet

Diten e shtune date 16.11.2019 socialistet zgjedhin delegatet e Kongresit.
Zgjedhja e tyre do te behen permes votimit, i cili do te mbahet ne ambjentet e Selise se Partise Socialite ne Sarande.
Votimet do te fillojne ne oren 8:00 dhe do te perfundojne me 16:00.
Me kete rast socialitet ftojne te gjithe anetaresine e Partise Socialiste per te marre pjese ne kete proces, nga ku do te dalin perfaqesuesit e tyre ne forumin me te larte te kesaj force politike.