Shpërthim i ujërave të zeza në Sarandë

Një tjeter shperthim ujërash ka ndodhur ne Sarande, por kete here behet fjale per ujera te zeza.
Ujerat e zeza, te cilat duket se dalin pas carjes se nje tubacione, kane vershuar ne rruge, midis 2 supermarketeve dhe disa bizneseve te tjera me ishqim social.
Banoret kane njoftuar punonjesit e Ujesjelles Kanalizimeve, te cilet pasi kane pare situaten jane shprehur se duhet tubacion i ri qe te ndalen ujrat.
Ende nuk dihet si do te vijoje kjo situate, pasi nese ne rastin e shperthimit te ujit te pijshem u zgjidh me nderprerjen e tij, ne kete rast Ujesjelles Kanalizimet e kane te pamundur te nderpresin ujerat e zeza.