Shpërndahen pako ushqimore në 42 familje të sugjeruara nga Saranda Web

Janë shpërndarë sot ndihma ushqimore edhe për 42 familje të sugjeruara nga Saranda Web, të cilat në këto ditë gjenden në vështirësi ekonomike si pasojë e izolimit dhe papunësisë.
Thirrja e Saranda Web ka gjetur gjatë ditëve të fundit mbështetjen e shumë donatorëve, të cilët kanë mundësuar shpërndarjen e këtyre pakove ushqimore.

Urojmë që kjo nismë të përqafohet edhe nga bizneset e tjera, si shenjë solidariteti qytetar në këto ditë të vështira izolimi.