Shitet shtëpi dhe tokë në Gjashtë

Shitet shtëpi dhe tokë në Gjashtë
Shitet shtepi ne qendren e fshatit Gjashte, prane Xhamise dhe shkolles.
Shtepia eshte e ndertuar ne nje prone 430 m2 dhe eshte me 2 kate.
Se bashku me shtepine shiten edhe 2 prona, toke bujqesore
1 – 4.500 m2 toke ne Volloder
2 – 3.000 m2 toke ne fushat e Metoqit (Pal)
Cmimi i shitjes 69.000 Euro
Kontakt 069 530 7154