Rëndohet bilanci, shkon në 40 numri i viktimave nga COVID-19 në Greqi

Ka shkuar në 40 numri i viktimave nga Koronavirusi në Greqi.
Një 56-vjeçar është viktima e 40 ndërsa raportohen mbi 1100 të prekur.

Në Greqi 69 pacientë trajtohen në terapi intensive . Në total, janë kryer më shumë se 15,000 teste laboratorike.

Ndërkohë masat janë drastike edhe në vendin fqinj. Lëvizjet janë të kufizuara, shumë institucione janë mbyllur dhe qytetarët janë izoluar në banesa.