Rama e mori në telefon, burri: Ankesën e bëri gruaja, jo unë!

Edi Rama: Si je, ke bërë një ankesë këtu?
Qytetari: E ka bërë gruaja se unë nuk flas me këta telefonat
Edi Rama: Ma kalo gruan
Qytetarja: Alo
Edi Rama: Si je zonjë
Qytetarja: Duam ndihma se jemi pa punë
Edi Rama: Çfarë është problemi?
Qytetarja: Çfarë ndihme keni të na jepni. Jemi vetëm as pension nuk marrim vëlla
Edi Rama: Nesër do të vijnë nga bashkia dhe do ta zgjidhin problemin
Qytetarja: Te shtëpia?
Edi Rama: Unë shpinë nuk e di, por do të vijnë ata të bashkisë. Fëmijë nuk keni?
Qytetarja: Ata janë jashtë shikojnë punën e tyre. Hallet e tyre o vëlla, pastaj edhe ata pa punë
Edi Rama: Burrin mos e lërë të dalë, mos e lësho
Qytetarja: Jo, jo, këtu brenda jemi mbyllur, nuk e lëshoj, nuk del i shkreti