Prinder dhe nxenes proteste ne shkollen Adem Sheme

Prinder te nxenesve te klasave te treta ne shkollen 9 vjecare Adem Sheme ne Sarande akuzojne drejtuesit e shkolles se kane marre nje vendim ne kushte jo transparente per caktimin ndaj femijeve te tyre te gjuhes frengjisht.
Ata shprehen per Report tv se shorteu i heshur ka qene i manipuluar dhe eshte mbajtur pa prezence te prinderve, duke aluduar madje se ne letrat e shorteut ishin te njejta. Prinderit shprehen se do te largojne femijet nga kjo shkolle drejt shkollave private nese ky vendim nuk do te terhiqet mbrapsh.
Edhe femijet shprehen me keqardhje se ky vendim i marre eshte kunder deshirave te tyre  dhe me lot ne sy shprehen se u vjen keq qe do te largohen nga kjo shkolle.
VIDEO