Plumb kokës shqiptarit në Greqi

 

Atentat ne sheshin Omonia te Athines. Ekzekutohet ne nje lokal nje shtetas shqiptar.
Ngjarja ne oren 22.40 te mbremjes se djeshme me oren lokale ne rrugen “Kriti 23”.
Shqiptari po pinte kafe kur prane tij eshte afruar nje shtetas qe e ka qelluar me arme.
Shqiptari ka marre 1 plumb ne koke dhe ka mbetur i vdekur ne vend.
Vrasesi eshte larguar me nje motorr qe drejtohej nga nje bashkepunetor i tij.