PD Sarandë asnjë status apo shpërndarje për Butrintin dhe Limionin

Ne kohen kur ne te gjithe vendin, te gjitha mediat, portalet dhe cdo qytetar flet per ate se cfare po ndodh me koncensionet per Parkun Kombetar te Butrintit dhe Portin e Limionit, vetem PD e Sarandes hesht.
Gjate nje kontrolli ne kete faqe mund te vihet re se gjate kesaj kohe ka patur publikime dhe shperndarje publikimesh, por asnje per ceshtjet e Butrintit dhe Limionit
Nuk vertete nuk ju besohet, mund ta kontrolloni dhe te bindeni ne kete link PD Sarande Faqja Zyrtare