PD Delvinë: Do të parandalojmë me cdo mjet krimin e 30 qershorit

PD Delvine, nepermjet nje shkrese drejtuar KZAZ dhe Komisariatit te Policise Delvine, u kerkon lirimin e menjehershem te ambjenteve te KZAZ, GNV dhe QV, duke i cilesuar votimet e 30 qershorit si nje krim dhe  paralajmeruar se qytetareve te Delvines u lind e drejta te parandalojne me cdo forme e mjet kryerjen e ketij krimi.