Një familje në Delvinë mbijetesë në kushte skandaloze, apelohet ndërhyrje

Ismiliana dhe Gurim Daco, nënë e bir me probleme të thella psikologjike, jetojnë prej vitesh në kushte çnjerëzore dhe uri të përditshme.
Nga ana e bashkisë Delvinë u ofrohet një ndihmë ekonomike prej 1.800 lekësh/muaj, para me të cilat mund të thyejnë urinë vetëm për disa ditë.
Atyre nuk u bëjnë përshtypje kushtet ku jetojnë, thjesht duan pak ushqim për të mbijetuar.
Saranda Web apelon ndaj strukturave shtetërore për ndërhyrje të menjëhershme në përmirësimin e kushteve ku ata jetojnë, pasi në ato kushte jo vetëm rrezikohet jeta e tyre, por rrezikohet edhe përhapja e ndonjë epidemie, e cila rrezikon edhe jetën e qytetarëve të tjerë në Delvinë.

Ismiliana dhe Gurim Daco, nënë e bir në Delvinë, jetojnë prej vitesh në kushte çnjerëzore dhe uri të përditshme. Nga ana e bashkisë Delvinë u ofrohet një ndihmë ekonomike prej 1.800 lekësh/muaj, para me të cilat mund të thyejnë urinë vetëm për disa ditë. Atyre nuk u bëjnë përshtypje kushtet ku jetojnë, thjesht duan pak ushqim për të mbijetuar. Saranda Web apelon ndaj strukturave shtetërore për ndërhyrje të menjëhershme në përmirësimin e kushteve ku ata jetojnë, pasi në ato kushte jo vetëm rrezikohet jeta e tyre, por rrezikohet edhe përhapja e ndonjë epidemie, e cila rrezikon edhe jetën e qytetarëve të tjerë në Delvinë.

Gepostet von Saranda Web am Freitag, 8. November 2019