Në listën e zezë të Ambasadës Amerikane edhe 2 gjyqtarë nga Saranda. Ja emrat

lu4-1024x594

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë publikuar listën e zezë me emra të gjyqtarëve dhe të prokurorëve të cilët janë shpallur “non grata” në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në listën e zezë të gjyqtarëve që iu është anuluar viza amerikane janë edhe emrat e 14 gjyqtarëve të kallëzuar nga ILDKPKI-ja, shkruan Dita.

ILDKP rezulton se ka kallëzuar në prokurori 12 gjyqtarë dhe dy prokurorë të akuzuar për pastrim parash, fshehje të pasurisë dhe falsifikim të dokumentave.  Emrat e gjyqtarëve të kallëzuar  të gjykatës Sarandë janë :

8 qershor 2015, Rasim Doda, gjyqtar në Gjykatën e rrethit gjyqësor, Sarandë

8 qershor 2015, Enkeleda Doda (Kashuri), gjyqtare në Gjykatën e rrethit gjyqësor, Sarandë.