Lëvizje dhe forca policore te KZAZ në Sarandë, çfarë po ndodh

Pranë ambjenteve të KZAZ në Sarandë mesditën e sotme janë vënë re përqëndrim i madh forcash policore, të cilat kanë marrë masa për pritjen e materialeve zgjedhore në ambjentet e KZAZ.

Materialet zgjedhore kanë mbërritur gjithashtu edhe në KZAZ e Bashkisë Konispol.