Ksamil/ Kapet duke mbushur detin me inerte, shoqërohet në Polici

Një person është shoqëruar në Komisariatin e Policisë Sarandë pasi është kapur në flagrancë duke hedhur inerte në det.

Personi është kapur në flagrancë nga inspektorët e IMT Bashkia Sarandë dhe Policia Bashkiake, të cilat kanë njoftuar menjëherë forcat e Policisë.

Bashkia Sarandë nuk ka marrë ende asnjë vendim nëse plazhet këtë vit do të jepen për menaxhim nga privatët apo do të jenë plazhe publike