Kisha Shën Nikolla në Xarrë

Kisha e Nikolla, Xarrë
Kisha e Nikolla e  Xarrës është një ndër kishat unike, pasi ndryshe nga kishat ortodokse, në kishën e Shën Nikolla Xarrë ka një dhomë të vecantë për nuset dhe gratë