Kandidati i PS Alket Hyseni: Na jepni voten te qeverisim pa shushunjat

Kandidati i PS Alket Hyseni: Na jepni voten te qeverisim pa shushunjat.

Ne nje takim me banoret e Lagjes nr.1 ne Sarande kandidati i Partise Socialiste Alket Hyseni ka kerkuar vote masive nga banoret e Sarandes me qellim qe Partia Socialiste te qeverisi e vetme. Duke hedhur akuza per partneret ne qeverisje dhe duke u shprehur se jo ne pak raste na jane vene shkopinj ne rrota gjate qeverishes, Alket Hyseni u ka kerkuar banoreve te Sarandes qe t`i japin mundsesi Partise Socialiste te qeverisi e vetme dhe pa partite te tjera ne koalicion, te cilat Alket Hyseni i etiketoi si shushunja.