Kamerat në Sarandë: Në tenderin 133 milionësh vetëm 1 kompani me 99% të vlerës

Bashkia Sarandë ka shpallur kompaninë “ELEKTROSEK” SHPK fituese të tenderit “Instalim kamerave te sigurise ne qytet”, tender ky me vlerë prej 133 milionë lekë të vjetra.
Në këtë tender ka marrë pjesë 1 kompani e vetme, cka tenderi klasifikohet me flamur të kuq për mungesë konkurence.
Ajo që bën përshtypje në këtë tender është oferta e të vetmes kompani garuese, e cila ka qenë në shifrën e 132 milionë lekë të vjetra, pra me shumë se 99% e vlerës.
Nga e Bashkisë Sarandë nuk është bërë publike projekti i këtij investimi dhe as territori ku do të vendosen këto kamera sigurie.