Janë gjetur këta çelsa, kërkohet personi që i ka humbur

 Celsat që shikoni në foto janë gjetur ditën e sotme pranë tregut industrial në Sarandë.
Personi që i ka gjetur ka kontaktuar dhe i ka dorëzuar pranë Saranda Web.
Lutet personi që i ka humbur të kontaktojë me mesazh në Saranda Web ose në whatsapp, viber dhe tel në 0695307154
Ju ftojmë ta shpërndani edhe ju