Humb portofolin, apel për dorëzimin e dokumentave

Pershendetje Saranda Web
Ju lutem mund te vendosni te faqja tuaj kete thirrje.
Me ka humbur portofoli sot ne mengjes me dokumenta.
Ju lutem dua vetem karten dhe patenten
Ju lutem kush e gjen lutet te kontaktoje.