Gjeti portofolin me dokumenta dhe 300 euro, njofton në Saranda Web

Një punonjës policie njofton në Saranda Web për gjetjen e një portofoli me dokumenta të një shtetaseje nga Kuçova, brenda së cilit ndodhen edhe shuma prej 300 euro.