Gara për Bashkinë Sarandë, Adrian Gurma refuzon debatin publik me Ilir Nikollën

Kandidati i Pavarur Ilir Nikolla gjate nje komunikimi me gazetaret, transmentur live ne Saranda Web, ka ftuar kandidatin socialist Adrian Gurma ne nje debat publik, duke u shprehir se per formatin dhe kohen ia linte ne dore ta zgjidhte rivali socialist.

Saranda Web ka mesuar se gjate nje takimi me banoret e Cukes kandidati Ardian Gurma e ka refuzuar debatin me rivalin, duke u shprehur se debatin do e zhvilloje vetem me qytetaret.